About

ananas-kopiaHej!

Vad kul att just du hittat hit! Låt oss börja med att reda ut vad klokt krubb betyder. Jo på ren svenska betyder det smart mat. Det är precis vad den här bloggen handlar om. Hur man lagar mat på en klokt sätt.
Fokus ligger på vegetarisk matlagning samt inslag från djurens perspektiv. Ta dig en tankeställare vad det är du stoppar i dig dagligen. Samt vart råvarorna kommer ifrån.

Jag är själv vegetarian sen några år tillbaka. Varför jag gjorde det valet var för att jag satte mig in i djurens situation. Skulle jag vilja leva ett liv i fångenskap för att sedan bli någon annans krubb? Svar nej!

Idag är vegetarisk matlagning ett hett ämne i samhället och gör många köttälskare upprörda. Alla gör vi våra val här i livet och det finns inget rätt eller fel. Men vi alla kan tänka en extra gång på vad det är vi stoppar i oss.

Recepten som publiceras är enkla och okomplicerade och går oftast väldigt fort att laga. Jag följer sällan recept men läser dom gärna för att finna inspiration. För att sedan sätta min egna touch på det.  Så jag hoppas det gäller samma sak för er när ni läser denna blogg. Bli inspirerade och våga experimentera!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s