Tillbaka igen efter en paus

Hej mina vänner!

Det har varit en händelserik vinter privat med flytt osv. På grund av detta har tyvärr bloggen hamnat i skymundan. Nu skiner solen utanför mitt fönster och jag har mer energi än någonsin. Jag är mer än taggad på att leverera och tipsa om snabba och lättlagade vegetariska rätter. Jag hoppas ni vill vara med mig på denna fantastiska resa!

Jag säger som Gustav Svensson, ”är magen glad är människan glad!” 🙂

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s