Den rosa månaden

hackblommanbjuicenbjuicehb

Oktober är som bekant den rosa månaden. Då bröstcancern uppmärksammas, vilket jag tycker är väldigt viktigt! För någon vecka sedan fick jag plocka hur många äpplen jag ville i en släktings trädgård. Vilken lycka!
Jag kunde såklart inte motstå att göra lite färskpressad äpplejuice. Skalet lät jag vara kvar då jag vet att äpplena är 100% ekologiska. Juicen var lite sur att dricka som den är, men den är jätte god att blanda med bubbelvatten. Det blir nästan som läsk, helt utan tillsatser! Rosa och fin blev den också 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s