Ananas & apelsin juice

Såhär på höstkanten är det extra viktigt att man får i sig vitaminer. Något som jag nästan alltid har i kylen är färskpressad juice. Jag varierar mig med val av ingredienser. Den senaste juicen jag gjorde var på ananas och apelsin, hur enkelt och gott som helst! Den är perfekt att dricka som den är, blanda i drinken eller hälla i bubbelvatten så att det blir som läsk. Helt utan tillsatser, klokt krubb helt enkelt!

Skala, dela, juicea. Svårare än så här blir det inte!

Från en ananas och två apelsiner blir det ca 7dl juice (beroende på storlek). Är den precis nypressad, häll i några isbitar för att förhöja smakupplevelsen av din färskpressade juice. Den kan stå i kylen i 5 dagar utan problem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s