Kanelbullens dag

nbkanella%cc%88ngdnb-kanelbullekanella%cc%88ngdkanelbullar

Idag är det som du säkert redan vet kanelbullens dag. En dag som jag tycker är värd att fira! Så idag slängde jag ihop några kanelbullar och gjorde min första längd någonsin. Kul att testa nya grejer! Förra året när jag bakade kanelbullar så finhacka jag äpple och hade på degen innan jag börja rulla. Ett vinnande koncept som jag ville fortsätta på när jag ändå köpte härliga lokala äpplen i helgen.

Receptet tog jag direkt från mjölpaketet vilket jag kan rekommendera, annars är internet fullt av diverse bullrecept. De flesta råvarorna jag använde var svenska och ägget jag pensla på innan gräddningen var från en gård i närheten.

Visst är det härligt att baka och när man verkligen lyckas känner man sig så jäkla bra efteråt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s